Wildbrunch in Eventroom

zondag 25 november van 12 tot 18 uur

Praktisch

Op zondag 25 november organiseren wij de laatste brunch van 2018.

In een schitterend aangeklede zaal verwelkomen we jullie om 12 uur met een glaasje cava. Nadien volgt een lekker late breakfast, enkele heerlijke hapjes, een vis- en vleeshoofdgerechtenbuffet met aangepaste garnituren en een overheerlijk nagerechtenbuffet. Alles in het herfst-wild-winter-thema.

Kids zijn meer dan welkom en verwennen we met enkele heerlijke kinderfavorieten, enkele leuke speeltjes, een heuse kids corner en aangepaste muziek.

Brunch 73 euro per persoon all-in t.e.m. koffie
Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar: 33 euro

Geniet dit jaar nog eenmaal van onze overheerlijke brunchformule!

Praktisch

Op zondag 25 november organiseren wij de laatste brunch van 2018.

In een schitterend aangeklede zaal verwelkomen we jullie om 12 uur met een glaasje cava. Nadien volgt een lekker late breakfast, enkele heerlijke hapjes, een vis- en vleeshoofdgerechtenbuffet met aangepaste garnituren en een overheerlijk nagerechtenbuffet. Alles in het herfst-wild-winter-thema.

Kids zijn meer dan welkom en verwennen we met enkele heerlijke kinderfavorieten, enkele leuke speeltjes, een heuse kids corner en aangepaste muziek.

Brunch 73 euro per persoon all-in t.e.m. koffie
Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar: 33 euro

Geniet dit jaar nog eenmaal van onze overheerlijke brunchformule!

Menu door Eetclusief

Late breakfast

  • Roereitjes met  boschampignons – lenteui – dragon
  • Spiegeleitjes
  • Gebakken spek
  • Gerookte zalm met rode ui
  • Oesters

Enkele heerlijke hapjes

  • Gerookte eend met bosvruchten
  • Zalfje van gegrilde pompoen – kwartelfilet – pompoenpitten – rode wijnjus -rozemarijn
  • Heldere bouillon van patrijs, raapjes en kervel
  • Hazenpaté – mango chutney – brioche brood –  vijgenconfituur
  • Carpaccio van hert – truffelolie – rucola – balsamico siroop – pijnboompitjes

Menu door Eetclusief

Late breakfast

  • Roereitjes met  boschampignons – lenteui – dragon
  • Spiegeleitjes
  • Gebakken spek
  • Gerookte zalm met rode ui
  • Oesters

Enkele heerlijke hapjes

  • Gerookte eend met bosvruchten
  • Zalfje van gegrilde pompoen – kwartelfilet – pompoenpitten – rode wijnjus -rozemarijn
  • Heldere bouillon van patrijs, raapjes en kervel
  • Hazenpaté – mango chutney – brioche brood –  vijgenconfituur
  • Carpaccio van hert – truffelolie – rucola – balsamico siroop – pijnboompitjes

Vis- en vleeshoofdgerechtenbuffet met aangepaste garnituren

  • Reefilet  – harlekijn saus –  veenbessen
  • Wildragout – zilveruitjes – spekjes – champignons
  • Blanket van  Fazant – wilde boschampignons  – bladerdeeg
  • Bouillabaisse met Noordzeevis
  • Wintergroenten – Amandelkroketjes – Knolselderpuree

Nagerechtenbuffet

  • Kastanjetaart
  • Karamelijs
  • Tarte tatin
  • Tiramisu
  • Witte chocolade mousse met bosvruchten
  • Pasta del nata

Vis- en vleeshoofdgerechtenbuffet met aangepaste garnituren

  • Reefilet  – harlekijn saus –  veenbessen
  • Wildragout – zilveruitjes – spekjes – champignons
  • Blanket van  Fazant – wilde boschampignons  – bladerdeeg
  • Bouillabaisse met Noordzeevis
  • Wintergroenten – Amandelkroketjes – Knolselderpuree

Nagerechtenbuffet

  • Kastanjetaart
  • Karamelijs
  • Tarte tatin
  • Tiramisu
  • Witte chocolade mousse met bosvruchten
  • Pasta del nata

Online reserveren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.