Wat vinden onze klanten van de Eventroom?

Tom, we hebben van bij de start al ons vertrouwen voor zaal en inrichting bij jou gelegd en je hebt ons en onze gasten weggeblazen. Bedankt!
– Lieselot Beck

De Eventroom was dé plaats bij uitstek om ons “Verkleed-je-als-een-beest-feest” te organiseren. Mooie en moderne zaal die we zonder probleem konden omtoveren in een beestenparadijs. Iedereen had een topavond! Bedankt Eventroom voor de perfecte service!
– Nick Van Ranst

Het overtrof al onze verwachtingen. Uitstekende service en flexibiliteit voorgaande naar het event. Alles was ook zoals we het hadden vooropgesteld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met daarbij uiterst vriendelijke service, laat me geen andere keuze dan vijf sterren te geven!
– Kevin Schoeters

Vlotte en persoonlijke voorbereiding voor ons huwelijksfeest. Voeg daarbij nog het fantastische gebouw en de sfeer zit onmiddellijk goed.
– Jasper D’Hondt

Super locatie en super service!!! Bedankt om van onze belangrijkste dag mee een schitterend feest te maken!!!!
– Ann verbiest

Top uitbating. Superverzorgde zaal. Een aanrader voor elk feest.
– Laurent Wery

Huwelijksfeest van Annelien en Stijn. Super bediening! Super lekker eten! Mooie, ruime zaal.
– Kizi Muylaert

Steeds een fijne samenwerking tussen Bienvenue-Events en Double MP in de eventroom @ Sint-Amands….!!!
– Johan Muls

Heb mijn trouw hier gehouden het was een toplocatie ! Alles was in orde ! Duidelijke afspraken het was superrr !! Zeker een aanrader !!!!
– souhaila bruidje van 5/11/2016

Super locatie voor een geweldig trouwfeest.
– Lars Mattheysses

Prachtige locatie.
– Sarah Ou

Mooie locatie, prachtige afwerking.
– Bram Van Doorslaer

Super.
– Cristina Dvornic

Top feest, top aankleding. Super bediening.
– Robby Verschueren

Zeer aangename ontdekking.
– Wesley Hertoghs

Zonder meer 5 sterren.
– Christel De Buyser

Top!
– Anita Montes

Super feest op een super locatie met echte mensen.
– Cindy Dedeyne

Het was inderdaad een spetterend feest. Ik heb heel veel complimenten gekregen over de zaal ! Alles was in orde ! Joëlle was hele gelukkig !
– Pierre Calcus

Ziet er super uit!
– SJK Bornem

Van iedereen enkel positieve commentaren gehoord.
– Anneleen en Yuno.

Bedankt voor de fijne samenwerking, de mooie versiering en de gratis dingetjes zoals de wondermooie kastjes ? Wij kijken er naar uit om nog eens in Eventroom een feest te hebben en lekker te kunnen eten van Eetclusief!
– Annelien Van Kerckhove

wij waren uitermate tevreden over de zaal en de aankleding hoor. We hebben daar trouwens veel complimenten over gekregen, dus das leuk voor ons, maar ook voor jullie ? Het was inderdaad een super feest.
– Ben kegels

Het was inderdaad een super feest. De bediening en inkleding was top, iedereen vond het een toplocatie!
– Birger en Chloe

Hey Tom en Marijke , Wij hebben een fantastische feest gehad en met veel dank voor de perfecte samenwerking. Nog heel veel succes en maken zeker promotie voor jullie. Super organisatie door een super koppel (jullie natuurlijk) Top ?we zien ons zeker nog !
– Christiane en Jeff

Dag tom, Het was top. Iedereen was zeer enthousiast!
– Cindy Vermeiren

Nogmaals bedankt voor de uitstekende service! Zulke zaken onthouden we. Wie weet kunnen we op professioneel vlak ook zaken doen. Als je weet dat we vanaf 1 januari 2019 door het leven gaan als Puurs-Sint-Amands.
Mijn chef, schepen van evenementen en burgemeester waren ook aanwezig op het feest. Zij waren aangenaam verrast van de aankleding.
– Dean Mertens

Aankleding, catering waren dik in orde.
– Clayton

We zijn echt blij dat we met jullie in zee gegaan zijn! Zo’n snelle en correcte service en jullie slagen er elke keer in me weer op mijn gemak te stellen en dat wil al wat zeggen :-))).
– Ellen en Peter

Ja hoor hebben een top feestje gehad en alles was dik in orde. Superbedankt hiervoor.
– Els Genijn

Dankjewel Tom. Het was een fijn feestje. Mijn excuses voor het half uur langer, had niet mogen gebeuren…bedankt voor de geste!
– ID Logistics

Nogmaals bedankt voor de zaal, het was helemaal hoe we het wilden.
– Hans en Lieselot

Beste Tom, We willen jou en je medewerkers nog eens oprecht bedanken. Jullie hebben er voor ons een onvergetelijke dag van kunnen maken. De zaal was echt af en zoals we ze ons hadden voorgesteld. We hebben zeer lovende reacties over de zaal en de inrichting gekregen. We hebben jullie dan ook bij een aantal van onze nieuwsgierige gasten warm aanbevolen.
– Steven en Ine

We hebben een super feest gehad, bedankt.
– Jamie en Tom

Goede avond Tom, We hebben inderdaad genoten van het feest. De locatie en de samenwerking was super waarvoor we je graag nog eens bedanken. Enkel positieve commentaren over de zaal ontvangen (hoe kan het ook anders).
– Imke en Jasper

Hey Tom! We hebben een super feest achter de rug! Iedereen was zeer enthousiast over de locatie, aankleding en catering.
– Jelle en Nathalie

Beste Tom, Bedankt voor de feedback. Alles was super J sorry dat ik dit niet melde in mijn mail maar dat wist je wel anders hadden we de zalen ook niet gehuurd. Decoratie was super mooi.
– Talentus

Dag Tom, Alles was dik in orde! we hebben niets anders dan goede commentaren gekregen dus…
– Jurgen Saerens

Hey Tom, Het feest was super ! Inrichting dik in orde.  Er waren ook foto’s genomen. Is het mogelijk om deze ook te krijgen?
– Kurt Van Nieuwenhoven

Dag Tom en Marijke, Bedankt om er een topdag van te maken. Alles was dik in orde. We kregen veel complimenten over de zaal! Bedankt ook om zo snel een vervanger te zoeken, Dj Hans was top!
– Lien

Hey Tom en Marijke,
We denken nog vaak terug aan 1 april met een grote glimlach op onze gezichten!! Erg bedankt voor de mooie opstelling.
– Lina en Ory