Jullie gaan trouwen!

Fantastisch! Het organiseren van een trouwfeest is doorgaans veel werk. Er komt een hoop bij kijken en er valt veel te kiezen. Bij de keuze van de ringen en de bruidsjurk kunnen we jullie niet helpen, maar in het organiseren van jullie feest zijn we wel expert.

Waarschijnlijk hebben jullie wel al een idee hoe jullie mooiste dag er moet uitzien. Maar hoe realiseren jullie dit? Hoe zorgen jullie ervoor dat het een bruiloft wordt die perfect bij jullie past? Wij helpen jullie hierbij. Met de glimlach.

Trouwen in de Eventroom | Op en top gepersonaliseerd.

Persoonlijke begeleiding

Trouwen in de Eventroom | Wij garanderen een persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk om jullie te begeleiden. Met onze jarenlange ervaring kunnen we veel voor jullie betekenen. We spreken alles met jullie door, luisteren naar jullie persoonlijke verhaal en trachten aan te voelen wat jullie mooi en leuk vinden. Wij maken er dan, in samenspraak met jullie, een mooi plaatje van. Grote voordeel, we hebben onder mekaar meer dan zestig jaar ervaring en een magazijn van 6000 m² volgepropt met leuke meubels, decoratieve elementen, klank en licht en tafeldeco.

We creëren de juiste sfeer, bedenken persoonlijke details en houden het overzicht.

Van A to Z

We willen jullie laten genieten zonder stress en zorgen. Wij ontwerpen, sjouwen, maken, stylen, coördineren, bouwen op en ruimen alles weer op. We zorgen voor barpersoneel, de geschikte DJ, een zaalverantwoordelijke waar jullie alles bij kwijt willen, …

Zo kunnen jullie zich focussen op wat echt belangrijk is: de liefde en het feestgedruis.

Jullie krijgen van ons een gerichte offerte zodat jullie weten wat het gaat kosten en wat jullie in return mogen verwachten. Zo is alles helder en kunnen jullie een weloverwogen beslissing nemen.

Trouwen in de Eventroom | We willen jullie laten genieten zonder stress en zorgen.

In welke stijl willen jullie trouwen?

Wij willen dat het jullie bruiloft wordt, met persoonlijke touches en een sfeer die past bij wie jullie zijn en waar jullie voor staan. We willen geen wirwar van losse elementen maar een samenhangend geheel. We hebben een zeventigtal thema’s om uit te kiezen en bedenken nog elke dag nieuwe zaken. 

Bohemian, Botanical, Ibiza grooves, romantische fermette stijl, …
You name it, we create it.

Lien
Lees verder
Dag Tom en Marijke, Bedankt om er een topdag van te maken. Alles was dik in orde. We kregen veel complimenten over de zaal! Bedankt ook om zo snel een vervanger te zoeken, Dj Hans was top!
Jurgen Saerens
Lees verder
Dag Tom, Alles was dik in orde! we hebben niets anders dan goede commentaren gekregen dus.
Jelle en Nathalie
Lees verder
Hey Tom! We hebben een super feest achter de rug! Iedereen was zeer enthousiast over de locatie, aankleding en catering.
Steven en Ine
Lees verder
Beste Tom, we willen jou en je medewerkers nog eens oprecht bedanken. Jullie hebben er voor ons een onvergetelijke dag van kunnen maken. De zaal was echt af en zoals we ze ons hadden voorgesteld.
Vorige
Volgende

Trouwfeesten

Trouwen bij ons doe je in stijl. En op en top persoonlijk en op maat gemaakt.

Themafeesten

Feesten met een hoek af. In een thema naar keuze. Zelfs keuze te over. En in stijl.

Zakelijk

Seminarie, bedrijfsfeest, personeelsfeest of product­voorstelling. Eén adres